Hello Folks! Welcome to Our Blog.

Sinds een paar maanden is het uit met mijn vriendje Jort. We hebben ruim een jaar verkering gehad. We waren beiden 17 toen we verkering kregen en allebei nog maagd. Samen met Jort heb ik mijn eerste seksuele ervaringen opgedaan. Het begon met borsten voelen en daarna aan mijn kutje voelen en natuurlijk trok ik hem regelmatig af. Pas na een paar maanden zijn we echt gaan neuken maar dat ging nog niet zo goed. Ik vind het moeilijk klaar te komen van alleen neuken en Jort snapt daar niks van. Ons seksleven was dus niet zo goed en uiteindelijk de rest ook niet en nu is het uit.

Ik mis hem en vooral zijn pik want ik vond neuken heerlijk, alleen kwam ik niet klaar. Al weken loop ik rond te kijken voor een nieuwe leuke jongen want ik ben elke dag geil en heb enorm veel zin om te neuken. Om in vorm te blijven ben ik lid geworden van een sportschool en daar lopen wel een paar lekkere dingen rond.

Omdat de sportschool een tijdje geleden werd verbouwd was deze een week dicht en toen besloot ik om in plaats van te sporten een keer te gaan zwemmen. De laatste keer dat ik had gezwommen was al heel lang geleden, volgens mij had ik voor het laatst gezwommen toen ik 15 was, met de klas tijdens werkweek. Ik ben nu bijna 19 dus kan je nagaan.

Mijn bikini zat wel een beetje te strak om mijn borsten, die inmiddels een flink C-cup nodig hebben. Ook mijn kont paste maar net in het broekje, maar voor die ene keer zwemmen had ik geen zin om een nieuwe bikini te kopen.

Tijdens de rit op de fiets naar het zwembad werd ik enorm geil. Mijn klit wreef over het zadel en ik werd nat. Gelukkig was daar het bikinibroekje wel tegen bestand en omdat het broekje zo strak zat werd ik nog geiler en natter. Met een kloppend klitje kleedde ik me snel uit en haastte ik me naar het zwembad om af te koelen. Net toen ik het hokje uit stormde liep ik tegen een kerel op; zo’n grote vent met spierballen en tatoeages. Door de gladde vloer gleed ik uit en bij mijn val raakte ik hem vol met mijn elleboog in zijn kruis. Hij stond te kermen van de pijn en ik lag wijdbeens te spartelen op de vloer. Wat een verschrikkelijke toestand. Ik schaamde me en begon me te verontschuldigen. Die grote vent zag mijn te strakke broekje met een natte plek, precies bij mijn kutje. Hij keek met grote ogen naar die natte plek en zijn gekerm ging over in zacht gekreun. Hij hielp me overeind waarbij hij mijn borst raakte en ik zag zijn broek spannen. Verlegen gingen we uit elkaar en met een kleur van schaamte ging ik snel het zwembad in.

Na een paar baantjes zwemmen zag ik hem weer, hij zwom me tegemoet maar hij zei niks. We keken elkaar wel aan. Bij elk baantje keken we elkaar aan en ik voelde warm vocht tussen mijn benen, geil werd ik van die man, zo’n grote beer, sterk en goed gevormd, en ik had die paal in zijn broek gezien. Na 10 baantjes besloot ik even richting jacuzzi te gaan en ik zag dat die grote beer me volgde. Mijn hart bonkte in mijn keel van spanning.

Het water van de jacuzzi was heerlijk warm en ik had de jacuzzi helemaal voor me alleen. Tot mijn grote beer kwam en naast me ging zitten. We zeiden niks, keken elkaar alleen een paar keer onderzoekend aan. Ik schatte hem op een jaar of 30. Zijn aanblik wond me enorm op en ik begon zwaarder te ademen. Ik was nog nooit zo opgewonden geweest, ook niet met Jort.

Opeens voelde ik een hand bij mijn kont, zijn grote hand omsloot een van mijn billen. Een tijdje zaten we zo samen en af en toe keek hij me vragend aan. We spraken niet en dat maakte het waanzinnig spannend. Zijn pink piepte om het hoekje van mijn strakke broekje en gleed richting mijn anus. Hij begon met zijn pink cirkeltjes te draaien rond mijn poepgaatje. Toen stak hij zijn pink in mijn holletje en ging daarmee zachtjes op en neer. Ik dacht dat ik zou ontploffen!

Domicasa.be