Hello Folks! Welcome to Our Blog.

Depressief, verloren en verdwaald. Gescheiden alleen staande moeder en werd ik ook nog eens werkloos. Eindelijk mijn roeping gevonden. ik doe het met plezier, ook al is er bijna niemand die het weet. Hier vertel ik je mijn verhaal als 43 jarige milf moeder met een baan in één van de beste en leukste privéhuizen in Nederland. Namen hou ik anoniem. Lees mijn verhaal en kom een keertje langs en wie weet ben ik de rijpe dame die jou komt verwennen… (p.s. vrouwen zijn ook welkom – hihi)

Werken in een privéhuis in Nederland, mijn leukste baan ooit!

Het is nog geen paar jaar geleden dat ik alleen op de bank zat en niet wist wat ik moest. Mijn man had mij verlaten voor een jonger model en ik wilde even helemaal niets. Daarom zat ik maanden thuis en ik belanden bijna in een depressie. Het heeft een hele tijd geduurd om daar weer bovenop te komen. Al vanaf jonge leeftijd wilde ik het ideaalplaatje en dat was een man, huis en kinderen. In één klap was alles weg. Mijn kinderen waren er natuurlijk nog wel maar ik had geen man meer en ik werd gedwongen te verhuizen. Alleen mijn nieuwe leven opstarten leek al een eeuwigheid te duren. Toen ik eindelijk alles op de plaats had bij mijn nieuwe huisje had ik geen zin om ervan te genieten, de depressie had de overhand. Heel langzaam leek dat eindelijk een beetje beter te worden. Had ik maar geweten wat ik nu weet dan had ik al veel eerder weer mijn leven kunnen oppakken. Het beste medicijn om te vergeten en door te gaan blijkt sex te zijn en dan het liefst betekenisloze sex. De eerste keer dat ik dit beleefde was het toeval. Het was in een winkel waar ik wel door had dat de verkoper met mij flirtte. Eerst wilde ik er niets van weten maar toen ik zelfs korting kreeg als ik een avondje met hem uit ging besloot ik akkoord te gaan. Van het avondje uit kwam weinig want we hebben de hele avond neukend doorgebracht. Direct na de tijd voelde ik mij beter. Voor de man was het een eenmalig iets want ik heb daar nooit iets van weer gehoord, daar had ik zelf overigens ook helemaal geen behoefte aan.
Het was wel een behoorlijk geile neukpartij en dat heeft mij wel aan het denken gezet. Ik genoot er niet alleen van maar het hielp mij ook de problemen te vergeten en ik zag zelfs de mooie dingen van het leven weer. Sex was misschien wel de oplossing voor mij en ik dacht dan ook dat het goed was om meer mannen te ontmoeten. Eerst probeerde ik dit tijdens het uitgaan maar een echt succes was het niet. Het was al lastig om vriendinnen mee te krijgen en de mannen die wilden wel maar ik vond ze over het algemeen maar vervelend. Des te later het werd des te meer drank ze op kregen en des te minder ik aan ze had. Dit zette mij weer aan het denken en ik ging zoeken op het internet. Daar bleken behoorlijk wat sexdatingwebsites te zijn en ik besloot de stap te wagen. Ik nam een spannende foto van mezelf voor de spiegel en schreef mij in. Het duurde niet lang of ik had al een aantal reacties. Het was moeilijk kiezen tot ik mij realiseerde dat ik helemaal niet hoefde te kiezen. Ik was vrijgezel en kon doen en laten wat ik wilde. Via de datingwebsite had ik met tientallen mannen sex. Dit was niet alleen goed om mijn problemen te vergeten maar ik leerde ook nog eens veel nieuwe dingen. Anale sex had ik nog nooit gehad maar dit heb ik door één van mijn dates leren kennen.

Domicasa.be